Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ατυχημα Γιαννιτσα - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ / Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών.

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Ν.Ε. ΣΥΡΙΖÎ' Ν ΠΕΛΛÎ'Σ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Î
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖÎ' Ν ΠΕΛΛÎ'Σ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Î"ΡÎ'ΜΜÎ'ΤΕÎ' ΤΟΥ ΚΟΜΜÎ'ΤΟΣ ΣΤΟΝ from www.tastv.gr
Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή.

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid).

Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή. Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid).

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα. Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας.

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Î
Î"ΙÎ'ΝΝΙΤΣÎ' : ΝΕΚΡΟΣ 48ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧÎ'ΙΟ Î'ΤΥΧΗΜÎ' | TASTV.gr from www.tastv.gr
Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα.

Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι.

Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα. Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ.

Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα.

Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. ΕΚΣΤΡÎ'ΤΕΙÎ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «ΠΡΟΣΕΞΕ ΤÎ' ΠΝΕΥΜΟΝΙÎ' ΣΟΥ... ΣÎ'Ν ΤÎ'
ΕΚΣΤΡÎ'ΤΕΙÎ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «ΠΡΟΣΕΞΕ ΤÎ' ΠΝΕΥΜΟΝΙÎ' ΣΟΥ... ΣÎ'Ν ΤÎ' from i.share.pho.to
Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid).

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας.

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε αγώνα μοτοκρός (vid). Στη θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα motocross στα γιαννιτσά. Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή. Και οι δύο υπάλληλοι υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι. Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα γιαννιτσά glomex. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού χατζηδημητρίου σήμερα στις 8:00 μ.μ. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών. Συγκεκριμένα ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να . Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα.

Ατυχημα Γιαννιτσα - Î"ΙÎ'ΝΝΙΤΣÎ' : Î'ΙΝΤΕΟ ΚÎ'Ι ΦΩΤΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ Î'ΠΟ ΤΟ ΘÎ'ΝÎ'ΤΗΦΟΡΟ / Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή.. Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross, σε πίστα των γιαννιτσών πέλλας. Σοκ στα γιαννιτσά από το ατύχημα σε αγώνα motocross και τον σοβαρό τραυματισμό δύο θεατών. Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα παρουσιάζονται οι . Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός της μηχανής και ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα των γιαννιτσών.